Lars

Hallo,

Ik ben Lars Vugts, geboren op 16-11-1993 met het syndroom van Down en een stoornis in het autismespectrum en sinds oktober 2012 woon ik bij WIG, waar ik het erg naar mijn zin heb en blij ben met mijn eigen appartement waar ik me graag terug trek en me prima vermaak met dvd’s en cd’s van o.a. K3, Bassie en Adriaan en Ernst en Bobbie. Dit is mijn grootste hobby, maar ik ga ook graag paardrijden op het terrein bij Amarant, een gebakje eten op een terras, fietsen met de tandem, naar een zwemparadijs en naar de shows van K3 en Ernst en Bobbie.

Logeren bij mijn ouders, op bezoek gaan bij mijn zus en broer en samen zijn met de familie vind ik altijd erg fijn en van lekker eten kan ik ook erg genieten. Pizza, lasagne, spaghetti, BBQ’en zijn wel favoriet.

Mijn ‘schoolcarrière’ bestaat uit peuterspeelzaal De Hummeltjes, basisschool ’t Schrijverke en speciaal onderwijs bij De Bodde.
Sinds 2012 ga ik 4 ½ dag in de week naar de dagbesteding van de Vleugel waar ik o.a. in de keuken zorg voor de koffie/thee, aanvullen vd suiker en melk, handdoeken opvouwen en soep maken, wat ik afwissel met muziek luisteren in een aparte ruimte om weer even tot rust te komen van al dat harde werken.
Ik ben erg trots op mijn appartement en dat ik daar “op m’n eigen woon”.