Werken bij óns WIG

Ons team

Wanneer je werkt bij WIG, werk je samen in een dynamisch team dat alles op alles zet om onze bewoners een thuis-van-Thuis te bieden.  Bij WIG bestaat het team van verzorgenden en begeleiders uit ZZP'rs. Zij komen maandelijks bij elkaar voor een gecombineerd Teamoverleg/Intervisie. Omdat alle facilitaire zaken zoals koken, schoonmaken en wassen/strijken zijn uitbesteed, richt het team zich primair op zorg en aandacht voor onze bewoners.

Vrijwilligers: de olie in de motor van WIG

Zonder vrijwilligers draait de WIG-motor niet. Zo zijn er vrijwillige chauffeurs voor onze eigen taxibus én een vrijwilliger die meehelpt onze tuin te onderhouden. Zij zijn net zo belangrijk voor ons gehele WIG team als iedereen.

Wij zijn altijd op zoek naar een vrijwilliger die ons team kan versterken. Ben je op zoek naar een [kleine] vrijwillige besteding van je tijd en lijkt het je leuk om van een gezellige groep deel uit te maken? Kijk voor meer informatie op Goirle voor Elkaar

Onze ambitie

Het Ouderinitiatief wil een team hebben waarmee zij samen kunnen werken naar een situatie, waar de bewoners oud mogen worden op de plek die zij nu "thuis" noemen. En tegelijkertijd samen werken met een team dat zichzelf blijft ontwikkelen [zowel op inhoud als op vaardigheden] zodat de juiste expertise en kundigheid aanwezig is. Want onze bewoners komen, net zoals wij allemaal, bij het ouder worden nieuwe uitdagingen tegen. 

Met het ouder worden van onze bewoners, staan ouders/wettelijk vertegenwoordigers en het team voor nieuwe vraagstukken. Steeds meer expertise raakt versnipperd binnen het zorglandschap. Het creëren van een netwerk van deskundigheid rondom ons Ouderinitiatief, ondersteunt het doel om onze bewoners zo lang mogelijk binnen WIG te laten wonen. 

Daarom is op LinkedIn een pagina aangemaakt waar wij met zijn allen onze netwerken willen verbinden. Zodat bij een nieuwe zorgvraag, waarvoor binnen het bestaande netwerk geen inhoudelijke oplossing voor handen is, het expertise netwerk van LinkedIn wellicht uitkomst kan bieden. 

Help ons ons netwerk uit te breiden en expertise aan het netwerk van onze bewoners te binden. Volg ons hier op LinkedIn!

 

Team Intervisie oktober 2023
PostIT notities

Vacatures

Op dit moment zijn er twee formele vacatures om ons team te versterken. Ben jij een ZZP'r met een achtergrond in VV en/of begeleiden van mensen met een beperking? Dan is wellicht 1 van onderstaande vacatures iets voor jou!

  • Vacature Woonbegeleider [8-24 uur per week]. Klik voor meer informatie hier.
  • Vacature Persoonlijk Begeleider [18-24 uur per week]. Klik voor meer informatie hier.

Heb je naar aanleiding van de informatie nog vragen, neem dan contact op met onze zorgcoördinator, Alexandra van Leeuwen. Dat kan via email: coordinator@woneningoirle.nl of bel naar 06-25123392.