Nieuws

mei 2, 2024

Koningsdagspelen

De Koning komt dan wel niet zelf op bezoek, maar de WIG Koningsdagspelen worden door teamleden en aanwezige bewoners zeer serieus genomen.

Lees meer
mei 2, 2024

Bingo avond op het WIG

De prijzenpot is goed gevuld en de kaarten liggen klaar. Bij WIG wordt een foto-bingo fanatiek gespeeld door onze bewoners. Er is prijs voor iedereen. Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn. Gelukkig spelen ze vooral voor het plezier van iedereen. Hier een impressie van een geslaagde avond :-).

Lees meer
april 12, 2024

ADV-dagje op WIG

Soms komt alles samen: meerdere locaties voor dagbesteding zijn dicht vandaag. Daarom thuis even gezellig met elkaar een balletje overgooien.

Lees meer
maart 28, 2024

Eenvoudig maar ozo leuk!

Wat te doen met een activiteit? Dat is niet zo moeilijk.. appeltaart bakken voor de koffie van vanavond 🙂 En daar wordt deze bewoner alleen maar enorm blij van!

Lees meer
maart 19, 2024

Yoga- & Snoezelavond

De activiteitencommissie maakt ieder half jaar een kalender met activiteiten voor onze bewoners. Waaronder deze Yoga en Snoezelavond.  

Lees meer
maart 7, 2024

Kick Off Carnaval 2024!

Het wordt een traditie bij ons W.I.G.: een bezoekje van Vèrrèkes Blààuw op de woensdag voor Carnaval. Een heel feestelijk moment voor onze bewoners die helemaal fan zijn van Carnaval.

Lees meer
januari 26, 2024

Vuurkorf-avond

Tussen Sinterklaas en Kerst wordt de sfeer op WIG nog eens stevig opgeschroefd door een avond met warme chocolademelk, marshmallows en live muziek. Genieten!  

Lees meer
augustus 3, 2023

Koningsdagspelen

met koekhappen, blikken gooien enz.

Lees meer
augustus 3, 2023

Optredens van muziekbandjes

zoals Vèrrèkkes Blààuw

Lees meer
augustus 3, 2023

Bioscoopavond

met popcorn

Lees meer