Commissies en bestuur

Bestuur

Het bestuur van WIG bestaat uit 5 personen die allen ouder en/of wettelijk vertegenwoordiger van 1 van de bewoners zijn.

Ieder van hen beheert 1 aandachtsgebied:

  • Bewonerszaken
  • Financieel
  • Personeel
  • Technische dienst
  • Organisatie

Voor de uitvoering van allerlei zaken kunnen zij rekenen op de back-up van meerdere ouders/wettelijk vertegenwoordigers.

Voor vragen kunt u contact opnemen met info@woneningoirle.nl

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit 3 ouders en 2 teamleden. Het doel is om maandelijks een activiteit te organiseren, de ene maand door de ouders en de andere maand door het team.

De bewoners dragen ideeën aan via de bewonersraad. Deze bewonersraad wordt 1x in de 2 maanden gehouden. De activiteitencommissie organiseert o.a. de volgende activiteiten: Bingo, pyjamaparty, schoonheidsavond, snoezel/yoga avond, dagje uit de met ouders, BBQ, carnaval, sinterklaas, kermis enz.

Bij grote activiteiten zoals dagje uit naar dierenpark enz. zorgen de ouders zelf voor begeleiding. Verder nemen bewoners die dat willen 1x per maand deel aan disco Mainframe.

Tuincommissie

Bij het WIG hebben we een mooie tuin. Er staan diverse planten, bloemen en boompjes.

In de zomer mogen wij ( bewoners ) zelf de tuin sproeien.

Het onderhoud wordt door ouders gedaan.

Bij goed weer kunnen we er gezellig koffie drinken en gezamenlijk eten.

Als het te warm wordt hebben we een fijn zonnescherm.

In het midden van de tuin staat een grote schommel waar iedereen gebruik

van kan maken. ????

Bij warm weer wordt er een zwembadje opgezet.

Zoals je ziet, genieten we allemaal van onze tuin. ????

Poets- en opleukcommissie

Hallo allemaal,

Wij willen ons graag voorstellen als de “poets en opleukcommissie” van WIG. Wij zijn moeders van de bewoners die op WIG wonen en wij zorgen voor extra hand en spandiensten.

Elke 3de dinsdag van de maand komen we bij elkaar om op WIG extra schoonmaakwerkzaamheden te verrichten, zoals grote beurt van de keuken, woonkamer en eetkamer!

Ook zorgen wij ervoor dat de huiskamer en de andere gezamenlijke vertrekken er gezellig en op en top uitblijven zien dmv verandering /vernieuwing van het meubilair, een schilderijtje en planten en evt likje verf waar nodig.

Ook met kerst zorgen wij ervoor dat de kerstspulletjes klaar staan en zodat de bewoners gezellig de boom kunnen optuigen en wij kleden de rest aan.

En voor elk seizoen is er een leuke versiering aanwezig en deze wordt enthousiast aangevuld met eigen creaties van onze bewoners!

Dit alles is een toevoeging om een leuke en gezellige sfeer binnen WIG te creëren en zo houden we graag alles up to date!!

Dus in t algemeen zorgen wij ervoor dat t net iets leuker wordt!!!