Martijn

Hoi, ik ben Martijn Hoogendoorn en ik ben op 23 juli 1983 geboren.   

In 2016 ben ik het huis uitgegaan. Na mijn zussen kon ik niet achterblijven en ben ik ook op mezelf gaan wonen in Goirle bij WiG. Ik heb hier een gezellig appartement waar ik graag visite ontvang en me soms ook even lekker kan terugtrekken.  

Ik ben dol op houten noppenpuzzels, disney boekjes en creatief bezig zijn zoals kleuren of schilderen. Ik ga ook erg graag naar buiten om diertjes te voeren, samen rijden op mijn scootmobiel of bij mijn vader in het zijspan. Ik zie er graag hip en fresh uit, mijn zus ontwerpt zelfs mijn schoenen voor mij! 

Sinds mijn 4e jaar ben ik ernstig meervoudig gehandicapt doordat er toen een virus in mijn hoofd is gekomen. Dit heeft mijn hersenfuncties zodanig beschadigd dat ik nu nauwelijks kan praten en moeilijk kan lopen en functioneren.   

Ik heb ook last van epilepsie, op deze dagen ben ik in mezelf gekeerd en soms ook een beetje chagerijnig. Maar als ik minder last heb van mijn epilepsie ben ik vrolijk en heel lief voor de mensen om mij heen.  

Sinds een paar jaar heb ik mijn dagbesteding ook bij  W.i.G. Ik vind het fijn om in mijn eigen omgeving te blijven en doe heel veel leuke dingen met mijn dagbesteders.
Mijn ouders en zussen komen gelukkig nog heel veel langs, anders zou ik ze wel missen maar ik woon erg graag op bij W.i.G. Ik heb erg leuke buren en fijne begeleiders. Ik heb een fijn thuis gevonden op W.i.G.