Willem

Willem  is de jongste telg, geboren op 6 april 1984, uit het gezin van Riet en Wil Schellekens. Hij is de oogappel van zijn 2 zussen en schoonbroers waar hij een heel goed contact mee heeft.  Hij is maar wat trots op zijn 2 neefjes en 4 nichtjes er wordt geen verjaardag overgeslagen als het enigszins kan. Daarnaast wordt er ook heel wat af geappt. Kortom Willem is een echte familieman. 

Willem woont inmiddels al ruim 15 jaar op het wooncomplex wat beheerd wordt door het ouderinitiatief WIG aan de Sint Jansstraat te  Goirle. Hij woont er graag. Zijn eigen appartement is zijn koninkrijk waarin hij zich goed weet te vermaken. Muziek luisteren, kleuren en knutselen zijn daarbij favoriet. Daarnaast volgt hij nauwgezet de sportieve verrichtingen van zijn voetbalclub Willem 2. Op zijn IPhone worden de uitslagen en de stand op de ranglijst op de voet gevolgd. 

Zelf is Willem ook heel sportief. Elke zaterdag gaat hij trouw zwemmen en hij is al ruim 20 lid van het G-hockeyteam van MHC Udenhout. Hij vindt het maar wat leuk om samen met zijn teamgenoten de strijd aan te binden met andere teams uit de regio competitie.  

De dagbesteding van Willem wordt verzorgd door Amarant een grote zorginstelling in de regio. Willem heeft 15 jaar op de plantenkas gewerkt. Hij heeft echt groene vingers! Maar zoals ieder ander wilde hij ook wel eens iets anders. Sinds 2 jaar werkt hij nu op vliegbasis Gilze Rijen bij het klussen en serviceteam. Dit vindt hij wel heel erg stoer tussen al de militairen.  

Samengevat: Willem is een erg tevreden mens die geniet van de mensen om hem heen!